Vaka Çalışmaları – Swot Analizi Ödevi Yaptırma – Swot Analizi Analizi Yaptırma Fiyatları – Swot Analizi Örnekleri – Ücretli Swot Analizi Yaptırma – Swot Analizi Yaptırma Ücretleri

info@akademidelisi.com * 0 (312) 276 75 93 * Her bölümden, Ödev Yazdırma, Proje Yaptırma, Tez Yazdırma, Rapor Yazdırma, Makale Yazdırma, Araştırma Yazdırma, Tez Önerisi Yazdırma talepleriniz için iletişim adreslerini kullanın. Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Blog Yazdırmak İstiyorum

Vaka Çalışmaları – Swot Analizi Ödevi Yaptırma – Swot Analizi Analizi Yaptırma Fiyatları – Swot Analizi Örnekleri – Ücretli Swot Analizi Yaptırma – Swot Analizi Yaptırma Ücretleri

18 Temmuz 2022 Değerlendirme Merkezi Vaka örnekleri Vaka Analizi Örnekleri Vaka analizi örnekleri pdf 0
Ticari Yazılım Geliştirme 

Vaka Çalışmaları

Bu bölümün amacı, “seri alıcılar” ile ilgili bazı vaka çalışmalarını analiz etmek, anlaşmalara ivme kazandıran strateji türlerini ve bunların performans üzerindeki etkilerini araştırmak. Kumar ve Peiro’ya göre, vaka çalışması yöntemi, yönetimsel görevleri ve bağlamsal faktörleri keşfetmeye yönelik ikiz amaç için son derece yararlı bir yaklaşımdır. Bu nedenle, bu metodoloji, diğer yandan entegrasyon sürecinin dinamiklerinin karşılıklı ilişkisini ve tanımını gösterebilmektedir.

Metodoloji ile ilgili olarak, analizi dört adımda geliştirdik. İlk olarak, KPMG raporlarında sağlanan verilere dayanarak, 2007-2015 döneminde (İtalyan ortalaması) veya daha fazla anlaşma yapan şirketler olarak ilk beş seri alıcıyı tanımladık.

İkinci adımda, Zephyr ve Datastreem’in bilgileriyle birlikte, her teklif sahibi için, ele alınan dönem boyunca satın alma faaliyetinin ayrıntılarını tanımladık. Her şirketin stratejik davranışını analiz etmek için, doğrudan anlaşmalarda yer alan kurumsal finans yöneticilerine doğrudan telefon görüşmesi sırasında doldurulan kişiselleştirilmiş bir anket gönderdik.

Mülkiyet üzerinde ve idari rollerde aile kontrolüne sahip şirketlerdir. Üçüncü adımın amacı, performans etkilerini değerlendirmekti. Performans göstergelerinin (finansal tablo ve piyasa fiyatlarından düşülen) ve risklerin oluşturulmasına yönelik araçsal veriler, İtalyan Menkul Kıymetler Borsası sitesi, YahooFinance ve şirketlerin web sitesi Datastream veritabanından üretildi.

Martynova’ya göre performans etkileri, uzun vadeli bir bakış açısıyla, muhasebe ve piyasa bazlı endeksler ile ölçülmektedir. İçinde, performans analizi için seçilen farklı muhasebe ve işaret tabanlı parametreler açıklanmıştır.

Yukarıda geliştirilen değerlendirmeler ışığında, anlaşmaların sahip olabileceği başarısızlık riski açısından etki üzerine, varsayılan risk göstergesi olarak Z-Skorunun değerlendirilmesi ile birleşme sonrası başarısızlık olasılık seviyesi çalışmasını ekledik. .

Z-Skoru 1.8’den düşükse kurumsal başarısızlık olasılığının yüksek olduğunu, Z 1.8 ile 2.7 arasındaysa şirketin kritik bir finansal duruma sahip olduğunu ve başarısızlık olasılığının orta-yüksek olduğunu vurguladık. Tanımlanan bileşenlerin çalışma doğası, Z-Skorunu, işin operasyonel yönü ile bağlantılı riski diğer göstergelere göre daha yetenekli ve daha kolay açıklamasını sağlar.

Vaka çalışmalarının araştırma sorusu, teklif sahiplerinin strateji davranışlarını tanımlamak ve satın almaların etkilerini performans ve başarısızlık riski açısından değerlendirmektir.

Uygun bir performans analizinin, karşılaştırılabilir şirketlerle veya endüstri ortalaması ile bir karşılaştırma gerektirdiğini açıkça belirtmek önemlidir. Listelenen diğer firmaların gerçekten karşılaştırılabilir olmaması ve bazen şirketin sektörde tek kote olması nedeniyle, eşleşmeden kaçınmaya karar verdik.

Durum 1: Edinme davranışı

Amplifon, 50’li yıllarda Algernon Charles Holland tarafından Milano’da kuruldu. Vizyonu, İkinci Dünya Savaşı’nın bir sonucu olarak gelişen birçok işitme sorununu ele alan özelleştirilmiş işitme çözümleri sunmaktı. 90’ların ilk yıllarında, şirket Amplifon Iberica’yı kurarak odak noktasını Avrupa genişlemesine kaydırdı.

1998 ve 2000 yılları arasında şirket, dış büyümesiyle başlar. 2001 yılında Amplifon, İtalyan Menkul Kıymetler Borsası’nın STAR segmentinde işlem görmektedir.

Amplifon, 3.650’den fazla satış noktası, 3.600 servis merkezi ve 1.750 iştirak ağı ile 5 kıtada 22 ülkede faaliyet göstermektedir. Artık perakende uzmanlığı, kişiselleştirme ve tüketici bakımı için işitme çözümleri ve hizmetlerinde dünya lideridir.
Yenilikçi dijital teknolojilerde öncü olarak itibara sahiptir ve her bir kişiye en iyi işitme deneyimini sunmak için sürekli olarak benzersiz hizmetler, araçlar ve protokoller geliştirir.


Vaka analizi örnekleri pdf
Vaka analizi örnekleri ve çözümleri pdf
Değerlendirme Merkezi Vaka örnekleri
Vaka Analizi Örnekleri
Vaka analizi örneği ve çözümü
Liderlik vaka örnekleri
coca-cola vaka çalışması örnekleri
Eczacıbaşı vaka çalışması


Birleşme ve Satın Alma Portföyü

Yukarıda tanıtıldığı gibi, Amplifon satın alma faaliyeti 1998’de İsviçre, Avusturya, Fransa, Hollanda ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bazı işlemlerle başlar. 2002’de Amplifon, ABD’deki Sonus Corporation’ı ve 2003’te büyük alışveriş merkezlerinde mağazaları olan National Hearing Centres’ı satın aldı.

Sonraki yıllarda pazarlama stratejisinin değişmesiyle birlikte Hollanda, Almanya, İngiltere, İrlanda ve Belçika’da bazı satın almalar gerçekleştirmiştir. 2006 yılında Amplifon, Ultravox Group’u 1961’den beri İngiltere’de yerleşik ve güvenilir bir marka satın aldı.

2010 yılında grup tarihindeki en büyük satın alma işlemini gerçekleştirdi. Amplifon aslında Avustralya, Yeni Zelanda ve Hindistan’daki Ulusal İşitme Sağlığı Merkezi’nin (NHC) %100’ünü satın alarak beş kıtadaki varlığını tamamlayarak sektöründe bir dünya lideri haline geldi. 2012 yılında Amplifon, Hindistan’ın bölgesel kapsamını artırdı.

Aynı yıl grup, Maxtone topluluğunun %51’ini satın alarak Türkiye’ye, Amplifon Polonya’nın kurulmasıyla Polonya’ya giriş yaparak, doğrudan veya şirket iştirakleri aracılığıyla dolaylı olarak faaliyet gösterdiği 22 ülkede coğrafi varlığını artırdı.

Birleşme ve Satın Alma Stratejisi

Amplifon satın alma faaliyetleri, esas olarak, ana faaliyet konusuna odaklanan bir uluslararasılaştırma stratejisini ifade eder.
ve etkinlikleri düzene sokmak. Şirketi sınır ötesi satın almalara yönlendiren temel amaç, pazar payını ve karlılığını artırmak için pazar konumunun “sağlamlaştırılması”dır.

Bütün bunlar sayesinde mümkün oldu:

• ürünlerin/hizmetlerin çeşitlendirilmesi (özelleştirme);
• teknolojik yeniliğe yatırım;
• maliyet yapısı verimliliğinin iyileştirilmesi ve işletim sistemlerinin standartlaştırılması.

Görüşme sırasında, yerel pazar özellikleriyle ilgili olarak, şirketin yeni pazarlara girmek için çeşitli stratejileri olduğunu gözlemledi.

Satın almalar veya yeni kurulan şirketler gibi seçenekler farklı olabilir. Hindistan, Türkiye ve Polonya’daki Amplifon stratejisi modeli  özellikle kültürel arka planın çok farklı olduğu yerlerde yerel ortaklıkların geliştirilmesi dahil.

Şirketin büyüme stratejisi planı, iki rekabet boyutu etrafında dönen dört ülke grubunda geliştirilmiştir: pazar liderliği ve redditivite. Birinci grupta, Amplifon’un pazar liderliğine sahip olduğu ülkeler vardır. 

Redditivitenin zaten yüksek olduğu bu pazarlardav(Avustralya, İsviçre, ABD vb.) strateji amacı, ilk grup gibi Fransa ve Almanya gibi ülkelerde de olduğu gibi,vAmplifon liderliğinin performans seviyesini yükseltmek zorunda olmasıdır. Bu ikinci grupta pazar payı ve satışlar optimal değildir.

Üçüncü grupta, İngiltere gibi, pazar yapısı ve düzenleme açısından kritik zorlukları olan ve şirketin henüz kabul edilebilir bir redditiviteye ulaşmadığı ülkeler var.

Dördüncü grup, Amplifon’un uzun vadeli bir büyüme stratejisine sahip olduğu gelişmekte olan ülkeleri içermektedir. Amplifon’un amacı, gelişmiş ülkelerde olduğu kadar gelişmekte olan ekonomilerde de pazar payını artırarak dünya liderliğini artırmak ve pekiştirmektir.  Aynı zamanda ilginç gelişme fırsatlarıyla yüksek potansiyelli pazarlardaki varlığını güçlendiriyor.

yazar avatarı
akademi22 akademi22

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir